Cheese Experience Woerden - Kaaspakhuis Woerden symbol

PLAN JE BEZOEK

Cheese Experience Woerden - Kaaspakhuis Woerden symbol

Het maken en rijpen van de heerlijke ambachtelijke kaas is een ingewikkeld proces dat veel kennis en ervaring vergt.
Hoe het proces van maken en rijpen van dit gele goud gaat, leer je bij het Kaaspakhuis aan de Emmakade in Woerden.

online Tickets bestellen

Kom alles te weten over het proces van kaas maken en rijpen.

Ticketprijzen

Rondleiding

Rondleiding met kaasplankje

Inclusief boerenkaasproeverij en een drankje.

Kinderen jonger dan 4 jaar gratis entree.

adres en Openingstijden

Kaaspakhuis Woerden
Emmakade 6a
3441 AJ Woerden

Geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Zondag op aanvraag. De rondleidingen zijn om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur en duren ca 45 minuten.

Cheese Experience met kinderen

Melk de koe, laat je wegen op de speciale kaasweegschaal en doe de kaasquiz. Ben jij een echte kaaskenner? In de Cheese Experience wordt er regelmatig kaas gemaakt door een echte kaasmaker. Misschien kun jij tijdens je bezoek het proces wel live bekijken. Met een VR bril kun je ook bekijken hoe het kaasrijpingsproces bij de grootste kaashandelaren in de omgeving wordt uitgevoerd.

Cheese Experience voor groepen

Woerden en de Cheese Experience ontdekken met vrienden familie of collega’s? Er zijn genoeg mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Ga voor het Stappen & Happen arrangement, waarbij je de Cheese Experience ontdekt, een stadswandeling maakt onder leiding van een gids en afsluit met een lunch, high tea of borrel in één van de Woerdense horecagelegenheden. De medewerkers van de VVV-Kaaspakhuis helpen je graag met het plannen van een leuk dagje uit in combinatie met de Cheese Experience.

WORKSHOPS

Workshop “Brouw je eigen kaas”

Altijd al een keer zelf kaas willen leren maken? Reserveer dan de workshop “Brouw je eigen kaas” in het Kaaspakhuis. Onder leiding van een deskundige kaasmaker ga je zelf aan de slag als kaasmaker. De workshop bestaat uit actief deelnemen aan het kaasmaken, daarnaast zal er ook veel verteld worden over het kaasmaken. Beleef de Cheese Experience en ervaar het proces van kaasmaken in de moderne kaasmakerij van het Kaaspakhuis. Deze workshop is ook geschikt als groepsuitje.

Tijdsduur

3 uur

Aantal personen

Vanaf 8 personen tot maximaal 10 personen. Neem voor informatie contact op met VVV Woerden, zij informeren graag over de mogelijkheden en prijzen.

Prijs

Op aanvraag

ARRANGEMENTEN

Combineer je bezoek aan de Cheese Experience in het Kaaspakhuis met andere leuke activiteiten in Woerden
en omgeving voor een volledig dagje uit. Te reserveren bij het VVV Kaaspakhuis.

Cheese Experience Woerden - Kaaspakhuis Woerden